Ontving u deze e-mail zonder afbeeldingen of opmaak? Klik hier voor de online versie

Persbericht

FlowerTrials® 2024

FlowerTrials®:

het niet-te-missen event van het jaar voor pot- en perkplanten


Met nog een week te gaan tot de deuren op 11 juni openen, hebben bezoekers uit 70 landen zich reeds aangemeld voor de 20ste editie van FlowerTrials®, het voornaamste event van het jaar in pot en perkplantenveredeling.

Socialmediakanalen bruisen reeds volop met afbeeldingen en video’s van de nieuwste plantenvariëteiten terwijl exposanten de laatste hand leggen aan de productie voor hun nieuwe plantendisplays. De mogelijkheid om een volledig nieuw assortiment en een breed overzicht van catalogusartikelen aan te bieden is een van de primaire redenen dat veel veredelingsbedrijven inmiddels FlowerTrials® kiezen als het belangrijkste evenement van het jaar.

Arthur Kramer van Schreurs Holland B.V., sluit zich dit jaar voor het eerst aan bij de groep van 59 FlowerTrials®-exposanten: “We weten dat FlowerTrials® een belangrijk evenement is om te exposeren. Wij zijn nu al enthousiast over de binnenkomende aanmeldingen en kijken ernaar uit om onze klanten te ontmoeten.”Nieuwe leden en locaties

FlowerTrials® verwelkomt dit jaar twee nieuwe leden. Schreurs is een Nederlandse veredelaar die van oudsher actief was in snijgerbera’s en rozen. Om aan de groeiende vraag van buitenplanten te voldoen, zal Schreurs zijn nieuwste veredeling in tuingerbera ‘Sunshapers’ tonen. Ondertussen heeft Kolster, die vorig jaar locatiegastheer was, zich aangesloten bij FlowerTrials® om de eigen veredeling in tuinplanten te laten zien, waaronder hortensia’s en het ‘Magical Garden’ assortiment. Beiden bedrijven zullen exposeren in de Midden Regio (Nederland).

Door locatieverandering zal Schneider Youngplants exposeren bij Schneider Westland in ’s Gravenzande, terwijl HiBreeding dit jaar te vinden is bij KP Holland.

FlowerTrials® maakt het mogelijk om meerdere bedrijven te bekijken tijdens hetzelfde bezoek door haar leden in kleine groepen op één locatie te clusteren. Dit jaar tonen de 59 veredelaars hun assortiment op 30 locaties, een stabiel aantal dat de afgelopen 10 jaar in stand is gehouden.Meld je aan op voorhand

Vergeet niet om vooraf aan te melden op de FlowerTrials website om waardevolle tijd te besparen in tijdens het event. 


Opmerking voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FlowerTrials Secretariaat
T: +31 71 364 91 01
E: organization@flowertrials.nl

» Download afbeeldingen


FlowerTrials® neemt uw privacy serieus. In onze mailingsoftware worden alleen uw bedrijfsnaam, titel, voor- en achternaam en e-mailadres opgeslagen. Wilt u uw persoonlijke gegevens inzien, veranderen of verwijderen, ga dan naar uw Persoonlijke instellingen. Als u zich heeft uitgeschreven, worden uw gegevens volledig verwijderd uit de mailingsoftware. Als u daar bewijs voor wilt hebben, neem dan contact met ons op.